Sari la conținut

Cărți de vizită – top 5 site-uri pentru comenzi online

carti de vizita vizita letterpress cele mai cautate carti de vizita calitate superioara materiale durabile.jpg

Cărți vizită sunt una dintre cele mai importante etichete în afaceri. Acestea înfățișează imaginea companiei tale și pot schimba percepția celor cu care intri în contact. Cu cărți de vizită oamenii te țin minte și, totodată, acestea reprezintă un instrument esențial de marketing. Pentru o calitate de invidiat și un impact mai mare asupra clienților este recomandat de a apela specialiștii cu experiență.

Cartidevizitadelux.ro vă oferă cea mai simplă și eficientă metodă de printare cărți de vizită. Aici veți găsi zeci de modele premium pentru fiecare!

carton colorat in masa carte de vizita.jpg

Aveți posibilitatea să alegeți carți vizită pe carton standard, colorat sau texturat, carti de vizita din plastic transparent sau diferite tipuri de plastic colorat, cu lăcuire totală sau selectivă și altele. Acestea se pot tipări pe hârtie de 200g/m2 la 300g/m2, mată sau lucioasă. În funcție de dorința clientului, cărțile de vizită pot fi laminate cu folie mată sau lucioasă.

Carți de vizită originale!

Pe fundalul cărților de vizită tradiționale din hârtie și carton, carțile de vizită din plastic au un look original. Carțile vizită din plastic sunt o alegere pentru cei care apreciază confortul și fiabilitatea, deoarece astfel de instrumente vor rezista în timp, iar vopseaua nu va fi ștearsă. Acestea sunt tipărite pe mai multe tipuri de plastic: opac, semitransparent și transparent.

Cărți de vizită sunt o demonstrație demnă pentru o identitate corporatistă. O carte de vizită făcută de agentia Cartidevizitadelux.ro este mai mult decât o foaie de hârtie sau carton gros cu informații despre proprietar și despre detaliile sale de contact.

carti de vizita vizita letterpress cele mai cautate carti de vizita calitate superioara materiale durabile.jpg

Alte tipuri de cărți de vizită

Carți de vizită personalizate și cărți de vizită corporative diferă. Prima conține informații personale despre persoana fizică: nume, prenume, funcția pe care o ocupă și serviciile pe care le prestează; iar a doua nu trebuie să conțină informații personale. Pe cartea cartea de vizita corporatiste trebuie afișate activitatea companiei, locația și adresa poștală și adresa de e-mail.

Unul dintre scopurile cărților de vizită corporative sunt informațiile despre companie și publicitatea. Aceasta este distribuită la diverse prezentari, expoziții, seminarii, evinemente pentru schimbul de experiență. O caracteristică distinctivă a unei cărți de vizită corporativă dintr-o afacere este informația plasată pe carduri.

Consolidarea imaginii prin cărți de vizită premium

Consolidarea imaginii firmei sau a afacerii, crearea identității corporative, creșterea numărului de clienți este posibilă cu cărți de vizită calitative de la Cartidevizitadelux.ro. Cu această agenție poți transforma o bucată de plastic fără chip, într-un purtător eficient de imagini și texte publicitare. Pentru crearea lor se pune drept condiment experiența profesională a designerilor și specialiștilor noștri. Pe deasupra, echipamentul modern de care dispune firma permite ca produsele finale să fie realizate rapid și calitativ.

Nu ezitați să contactați Cartidevizitadelux.ro pentru orice fel de servicii de personalizare. De cele mai multe ori, puteți salva timpul de producție a acestor instrumente, dacă ai deja dezvoltat un aspect sau cel puțin o sugestie în ceea ce privește design-ul viitoarelor instrumente de marketing.

Top 5 site-uri de unde poți comanda cărți de vizită:

Cartidevizitadelux.ro

Cartidevizitaieftine.ro

Cartedevizita.ro

Sianimage.ro

Novacopy.ro

Alte articole frumoase pot fi citite găsite aici: blogul cu idei din România.

Textele publicate pe ideisioferte.ro au rol informativ. Ne străduim să căutăm cele mai interesante idei și cele mai fierbinți oferte pentru dumneavoastră!

Dacă dorești și tu să publici un text pe ideisioferte.ro nu ezita să ne contactezi chiar acum sau când îți este comod. Suntem deschiși pentru sugestii și pentru alte îmbunătățiri.

Ne face plăcere să publicăm texte informative ca ție să-ți fie mai comod și mai ușor să te orientezi în lucrurile ce țin de imagine.

Lucrurile frumoase trebuie promovate, iar cea mai bună cale de a face acest lucru este ideisioferte.ro!

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.