Sari la conținut

Cum se personalizează un pix?!

scrie cu pix personalizat pixuri personalizate Constanta

Am scris acest text pentru că vreau să știți cum se personalizează un pix, pentru că acestea sunt, de facto, ingredientele cheie ale campaniilor de promovare a imaginii. În fapt sunt materialele în jurul cărora se pot construi strategii eficiente de consolidare a brandului.

Noutatea din acest an a firmei de pixuri personalizate este faptul că au apărut pixuri cu led. Există o gamă largă de culori cât și pixuri cu led. Plusul sau pulsul acestor pixuri îl reprezintă faptul că poți schimba mina și poți schimba bateriile ledului; mai mult, pixurile sunt de o calitate impecabilă și rezistente în timp.

pixuri personalizate Constanta cum personalizezi un pix

Materialele publicitare de tip pixuri personalizate sunt foarte versatile și pot fi oferite cu diferite ocazii. Sunt puțin voluminoase și completează perfect orice mapă de prezentare sau un carnet de notițe.

Cum se personalizează un pix: modalități de personalizare

Pixurile pot fi personalizate prin tampografiere sau prin gravarură cu laser (sau cu print UV) cu textul dorit de dumneavoastră. Pentru asta trebuie doar să vă alegeți modelul și culoarea pixului pe care doriți să-l personalizați și de restul se ocupă specialiștii de la agenție: office@sianimage.ro (le puteți trimite un mesaj cu toate detaliile și în scurt timp veți primi oferta de preț).

cum personalizezi un pix din metal sau un pix din plastic

Personalizare pixuri – tampografiere, gravură sau print UV

Modalități eficiente de personalizare pixuri sunt tampografierea, printul UV ori gravura cu laser cu textul pe care vi-l doriți. Tot ce trebuie să faceți dumneavoastră este să alegeți modelul și culoarea pixului pe care doriți să îl personalizați – de pe acest site – (evident și o sugestie cu ce ați dori să fie personalizat pixul), iar de restul se ocupa office@sianimage.ro.

Diversitate

Diversitatea de forme și culori în care pot fi găsite aceste pixuri personalizate este o garanție a faptului că veți putea oricând găsi modelul care să se potrivească atât imaginii companiei sau serviciului pe care vreți să îl promovați, cât și bugetului de care dispuneți. Mereu elegante, finuțe, șocante, grăsuțe, simple ori multicolore, dar întotdeauna personalziate, pixurile reprezintă punctul comun al multor campanii promoționale.

Dacă aveți nevoie de pixuri personalizate sau oricare alt serviciu de personalizare nu ezitați să contactați echipa de specialiști pentru a avea cât mai rapid produsul de care aveți nevoie.

_____________

Alte articole găsiți în Blogul cu idei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.