Sari la conținut

Daniel Havrince – „Planuri de extindere pe piața din Europa și SUA, și de modernizare continuă a atelierului.”

Daniel Havrince atelier de tamplarie canal de youtube interviu

În acest interviu vorbim cu Daniel Havrince despre tâmplărie și obiectele frumoase care pot fi create în atelierul lui. Va fi un interviu scurt, dar cu mai multe elemente interactive: cu fotografii și videoclipuri.

Pagina de facebook – Daniel Havrince.

Magazinul Online Daniel Havrincelink catre magazinul online.

Canalul de youtube al lui Daniel Havrince cuprinde o serie de clipuri cu tot ce înseamnă tâmplărie. Datorită acestui canal de youtube, veți putea vedea ce se întâmplă cu materialele dumneavoastră din culise.

Materialele sunt realizate cu simț de răspundere și cu talentul unui artist. Îmi place mult să revin la acest canal de youtube și să privesc cele mai frumoase clipuri despre prelucrarea lemnului.

Ce-mi place mie la acest canal de youtube este că pot vedea cap-coadă prin ce poate trece un produs. Și acest lucru îmi inspiră încredere.

Vă salut. Povestiți-ne, vă rog, când și cum ați descoperit plăcerea de a prelucra lemnul?

Totul a început când m-am angajat la o fabrică mică ce făcea semifabricate din lemn pentru export. De atunci am tot urmărit câțiva youtuberi mari din străinatate și am început să îmi construiesc un mini CNC din bucăți și de acolo a început totul.

Vă mai aduceți aminte de primele obiecte pe care le-ați făcut? Ce instrumente ați folosit atunci?

Primele obiecte făcute din lemn au fost câteva mânere pe strung și un Ford model 1930 realizat pe CNC din placaj stratificat.

Ce obiecte realizați în prezent? Mai degrabă, pentru care obiecte există o cerere mai mare

În prezent am o mulțime de produse ce le fac, cutii pentru stick și poze de nuntă, figurine și obiecte pentru cei ce fac handmade, unelte pentru pielărie din lemn, cel mai de succes produs din portofoliu este o menghină pentru pielari, stiching pony.

Pe youtube am găsit un video în care ați filmat căsuța din lemn pentru copii. Ce vă inspiră să faceți astfel de lucruri frumoase?

Evit să fac astfel de proiecte, deși am avut cerere. Căsuța despre care vorbiți am făcut-o cu ocazia unui concurs cu tema: „Relaxare în gradină” și a fost proiectul dorit de familie pentru fiica noastră. Cu acel proiect am căștigat și concursul, un set de unelte pentru atelierul meu.

Este greu de prelucrat lemnul? Care este cel mai folosit lemn în
atelier?

Depinde ce dorești să realizezi din el. Cel mai folosit lemn la mine în atelier e placajul multistrat din mesteacăn și plop. Este accesibil și îmi place cum se prelucrează.

În atelierul dvs se fabrică și articole mobiliere pentru casă?

Așa cum spuneam și mai sus, am o gamă diversificată de produse și da, produc și mobilier, dar doar pentru mine.

Cine vă ajută să faceți față volumului de muncă în atelier?

Când am prea mult de lucru mă ajută soția și fetița. Fiind lucruri mici, pot să ma ajute și ele. Ajutorul îl primesc ocazional, în rest sunt singur, eu cu mine însumi.

Cum vă reușește să găsiți timp pentru site, rețele de nsocializare și youtube?

Foarte greu. Când am început această afacere am fost avertizat că voi fi foarte presat de noțiunea asta a timpului și aveau dreptate. Produsele pe site le punem pe apucate, lăsăm până se adună o caruță de poze și pe urmă le prelucrăm. Deși canalul de youtube a dat startul acestei afaceri, îmi găsesc tot mai puțin timp să mă ocup de el. Am o gramadă de idei pentru clipuri, câteva clipuri ce așteaptă montajul…

Ce planuri de viitor are Daniel Havrince?

Planuri de extindere pe piața din Europa și SUA și de modernizare continuă a atelierului plus obiectivul de a ajunge cu canalul de youtube la 100 000 abonați.


Alte interviuri frumoase le găsiți în rubrica de interviuri.

Un comentariu la „Daniel Havrince – „Planuri de extindere pe piața din Europa și SUA, și de modernizare continuă a atelierului.””

  1. Super! Sunt mândru că aveți și astfel de exemple pentru tineri! România trebuie să se mândrească cu astfel de oameni! De pleacă toți în afară suntem terminați.
    Succes în tot ce îți dorești tinere antreprenor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.