Sari la conținut

Fii original/ă la birou: top 15 idei verificate

fii original la birou top 15 idei verificate


Noi, cei din epoca post-covid, suntem îndemnați să lucrăm, pe cât este posibil de acasă, deși sunt oameni care și-au ales acest confort de mult timp. Fii original/ă la birou: top 15 idei verificate vine cu un pachet de idei și sugestii despre cum să îți transformi locul de muncă într-o atmosferă personalizată.

Indiferent dacă lucrezi de acasă ori de la sediu, biroul tău trebuie să fie unul splendid. Iar cele top 15 idei verificate pentru spațiul tău de lucru sunt următoarele:

 1. Renovare (renovare totală sau parțială);
 2. Mobilier (scaune, mese, dulapuri);
 3. Rechezite (pixiuri, carnete, foi și altele);
 4. Pixuri, agende, calendare – personalizate;
 5. Plăcuțe gravate pentru uși, de masă;
 6. Ferestre și uși noi;
 7. Colante sablate pe ferestre și uși;
 8. Aranjamente florale;
 9. Cupe, trofee, medalii personalizate;
 10. Tablouri canvas;
 11. Haine personalizate (sublimare sau broderie);
 12. Casete luminoase și litere 3D cu led sau fără;
 13. Cărți de vizită;
 14. Site de prezentare, texte pentru blog și promovare online;
 15. Concluzii – o surpriză!

Fii original/ă la birou: Ideea numărul 1 – RENOVARE

Te înțeleg. Atunci când vine vorba de renovare, îți piere tot cheful. Însă, vreau să îți spun sincer, este important să ai un birou renovat. Dă bine la ochi și la cameră (dacă lucrezi remote).

Nu vreau să te port de ici colo cu multe explicații. Un birou renovat poate fi personalizat după bunul plac, reîmprospătându-l. Acesta vă întineri alături de tine! Putem să comparăm intenția de renovare cu o operație plastică.

Practic ajustezi câteva chestii, doar că la un preț mult mai rezonabil. Ei bine, îți las o listă de link-uri cu cele mai bune materiale de construcții.

Ideea numărul 2 – Mobilier: scaune, mese, dulapuri

Mobilierul reprezintă elementele indispensabile atmosferei din oficiul tău. Amenajat corespunzător, acesta denotă bun gust și atrage cât mai mulți clienți. Confortul și eleganța sunt elemente care nu te vor plictisi nici pe tine; și astfel te vei grăbi să ajungi la muncă! La locșorul tău amenajat și confortabil.

No hai să descifrăm următoarele oferte!

cel mai frumos office din perioada post pandemie
Pexels.com

Fii original/ă la birou cu scaune elegante

Zi de zi vii la oficiu și primești clienți (sau le dai telefoane)? Lucrezi mult la birou? Atunci este clar că ai nevoie de un scaun confortabil! Este important să te simți bine și, pe sfârșit de zi, să ai încă destulă energie pentru a face și alte lucruri, ca de exemplu – Sport (vezi pagina dedicată sportului și alimentației sănătoase pentru mai multe detalii).

Click pe link-ul cu cele mai frumoase scaune.

Evident, trebuie să ai scaune comode, elegante etc. și pentru vizitatori. Clienții sau colegii au și ei dreptul să se simtă confortabil în oficiul tău, mai ales atunci când este vorba de o ședință de lungă durată.

Fii original/ă la birou – birouri, mese, măsuțe etc.

În fiecare an se schimbă câte ceva, însă cu siguranță designerii vor reveni mereu cu idei noi; iar mie nu îmi rămâne decât să-i urmăresc și să îți pun pe tavă cele mai incitante sugestii!

Click pe link-ul cu măsuțe.

Atunci când vine vorba de mobila de birou, alegerea se face pentru o perioadă mare de timp, și nu pentru un sezon sau pentru un an! Atunci hai să îți ofer câteva link-uri către cele mai bune site-uri.

Fii original/ă la birou cu dulapuri de lux sau cu modele modeste

Când vine vorba de dulapuri pentru oficiul tău, te sfătui să îți faci o schiță cu elementele indispensabile. Iar eu însă, îți voi oferi câteva link-uri către cele mai bune magazine online cu dulapuri pe măsura așteptărilor tale.

Click pe link-ul cu dulapuri.

fii original la birou mobilier frumos pentru office
Pexels.com

3. Rechezite pentru birou – alege utilizabilitatea!

Pentru ca biroul tău să îți poată răspunde tuturor cerințelor, atunci trebuie să îl echipezi corespunzător. Asta ar însemna să fie dotat cu pixuri, agende, calendare, ceasuri, foi de diferite dimensiuni, un Xerox și un computer bussines etc.

Fiindcă zi de zi apar chestii noi care ar putea înlocui cele enumerate în paragraful de mai sus, eu zic că astea încă o să mai reziste (adică pixurile, agendele și calendarele de birou). Oamenii încă le folosesc.

Click pe link cu rechezite.

4. Fii original/ă la birou cu pixuri, agende, calendare – personalizate

Agendele, pixurile și calendarele nepersonalizate au un aer searbăd, sunt neinteresante și nu au nici un mesaj despre brandul sau compania ta.

Dar stai să îți spun ideea principală. În prezent există posibilitatea să îți personalizezi fiecare din aceste rechezite: pix personalizat, agendă personalizată și chiar calendar personalizat cu site-ul agendepixuricalendare.ro.

Și nu vreau să te limitez la aceste obiecte. Stai să vezi. Poți personaliza mult mai multe lucruri: ceasuri, plachete, ecusoane, săbii, topoare, arcuri și orice chestie pe care o ai în dotare. Dacă vrei să fii sigur că se personalizează un obiect sau altul, nu ezita să ne scrii chiar acum, iar noi vom reveni cu un răspuns cât de curând posibil.

5. Plăcuțe gravate pentru uși sau pentru masă

Oamenii te vor găsi mai ușor dacă, în multitudinea de uși de același fel, vei avea lipită o placă gravată cu numele și funcția ta. Această idee face parte din „Fii original/ă la birou”!

Îți pot sugera mai multe site-uri care realizează plachete gravate cu gravură laser de la gravuraconsta.com. De altfel, ai acces la o gamă largă, de la plachete gravate pentru evenimente speciale până la plachete realizate cu gravură laser pentru unități militare.

6. Uși și ferestre noi – idei pentru oficiul tău

Dacă „Fii original/ă la birou” s-ar referi la uși și ferestre, atunci ar trebui să alegi modelele potrivite – cele care permite camerei să rasufle. Evident că pentru o încăpere respirabilă este nevoie de ferestre și uși de lemn.

Ușile și ferestrele din plastic izolează complet aerul din interior, iar acest fapt împiedicaă împrospătarea lui. Acest fapt duce la igrasie și alte urmări neplăcute.

Evident, dacă optezi pentru ferestre din termopan, atunci poți face o instalatiție de aerisire în cameră. Și așa se poate. Există soluții pentru tot, indiferent de alegerea ta!

7. Fii original/ă la birou – colante sablate pentru uși și ferestre

Ferestrele și ușile de sticlă sunt incomode, dacă sunt transparente. Uneori lucrezi, alteori visezi și nu ai vrea să fii văzut de alții. Avem o soluție și pentru asta – colante sablate!

Acestea acoperă perfect vizibilitatea, astfel încât te poți simți în largul tău în interior. Mai mult ca atât, nu te va putea deranja nimeni. Cel mai mișto aspect este că aceste colante pot fi personalizate cu sigla sau logoul companiei tale.

Poți face comandă de aceste materiale chiar acum. Dacă dorești, comanda poate include și montajul.

8. Aranjamente florale pentru oficiul tău

Fie că ai biroul acasă, fie că îl ai într-un sediu, timpul petrecut în birou trebuie să fie de neuitat. Aceste lucruri sunt valabile pentru oamenii care muncesc și continuă să crească. Practic, la birou ești toată ziua și ar fi păcat să nu vezi ceva plăcut. Mai mult de atât, florile înfrumusețează ambientul și au proprietăți magice care te relaxează.

Cele mai frumoase aranjamente florale, click aici.

Deseori, la birou nu îți vezi capul de treabă: tone de hârtii cu acte, căni de cafea, pixuri și alte instrumente care te fac să funcționezi în angrenaj. Și, drept urmare, ar fi practic imposibil să găsești un loc și pentru flori. Dar, partea bună e că acestea vor veni cu o rază de soare din câmpiile nesfârșite, de acolo unde ai voie să te odihnești când vrei.

Așa că, pentru tine, și doar pentru tine, dragul meu cititor și căutător de idei am găsit cele mai OK magazine online care fac aranjamente florale cu talent. Culorile, parfurmul și toate ingredientele fac aceste flori irezistibile. Iar atunci când vei lua o pauza, florile vor cocheta cu tine, liniștidu-te!

9. Cupe, trofee, medalii personalizate – Fii original/ă la birou

Voi începe prin ați vorbi despre gravură laser, care este utilizată pentru o gamă largă de materiale. Laserul oferă o marcare de calitate pe materiale ca lemnul, dar și pe plăcuțele trofeelor; mai mult ca atât, poate reproduce fotografii pe diverse materiale.

Laserul poate marca unele metale prin aplicarea unor substanțe chimice înainte de gravare. Acesta este eficient în realizarea de grafici și design-uri complexe.

Pe de altă parte, gravura mecanică, datorită gamei largi de materiale care pot fi gravate (prin această metodă), există oportunitatea de a grava pentru diverse piețe. Piața premiilor include produse ca trofee, plăcuțe, cadouri corporate și premii din acrilic. În timp ce gravura laser este grozavă pentru gravarea multor tipuri de premii, nu este neapărat cea mai potrivită pentru produse tradiționale ca bijuterii, de excemplu.

10. Tablouri canvas – pentru o ambianță personalizată a biroului tău

Un dress code mișto pentru pereții biroului tău ar fi fustițe gen tablouri canvas. Orice culoare, orice formă… orice colecție îți imaginezi. Mai mult ca atât, tablourile reprezintă cea mai simplă metodă de a da energie încăperilor. Aceste tablouri canvas reprezintă o formă accesibilă de artă. Au popularitate ridicată, fiindcă sunt considerate etalonul curentului contemporan.

Pecanvas.ro

Printre cele mai apreciate forme de arta continuă să se regăsească și simplele tablouri peisaje. Datorită culorilor intense și a formelor realizate, modifică plăcut estetica încăperilor. Peisajele inspiră liniște și stare de bine, sentimente care cresc confortul personal.

tablouri canvas personalizate cele mai frumoase tablouri
Pexels.com

11. Haine personalizate – sublimare sau broderie

Hainele personalizate prin sublimare sunt tot mai căutate pentru a crea o imagine puternică în fața clienților. Acestea pot fi personalizate cu sigla, grafica, logo-urile companiei tale. Pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi ale dumneavoastră de îmbunătățire a imaginii și reputației pe piață în care activați, ideisioferte.ro îți oferă cele mai relevante link-uri!

Pentru haine personalizate prin broderie îți propun o soluție modernă – broderie computerizată. Prin această metodă modernă îți garantez faptul că afacerea și produsele tale nu vor fi trecute cu vederea de către clienți.

A-ți atinge succesul în afacere înseamnă să accesezi link-uri utile către cele mai bune centre care oferă broderie computerizată la cel mai înalt nivel. Este nevoie de mult mai mult pentru ca afacerea ta să iasă în evidență. Ideisioferte.ro însă, are capacitatea de a-ți transforma ideea în realitate.

12. Casete luminoase și litere 3D – Fii original/ă la birou

Pentru birouri recomandăm casete luminoase de mici dimensiuni. Poți opta pentru orice formă: pătrată, dreptunghilară sau chiar 3D. Acestea, pe lângă flori, oferă biroului tău un aer dinamic. Ceea ce este foarte interesant și de apreciat!

Există mai multe tipuri de casete luminoase:

 • Casete luminoase duble fată aluminiu;
 • Casete luminoase aluminiu simplă față;
 • Casete luminoase 3D;

Majoritatea literelor sunt realizate din plexiglas. Acest material tip plexiglas reprezintă unul dintre  cele mai cunoscute branduri din lumea maselor plastice și chiar în afara ei. Varietatea sub care se produce acest material îl face prezent în multe din lucrarile tip litere volumetrice.

Există mai multe tipuri de litere volumetrice:

 • Litere volumetrice Plexiglas Gold;
 • Litere volumetrice Plexiglas Colorat în masă;
 • Litere volumetrice Polistiren Extrudat;
 • Litere volumetrice Plexiglas Oglindă;
 • Litere volumetrice Plexiglas Satin Ice;
 • Litere volumetrice Plexiglas Transparent,
 • Litere volumetrice Forex;
 • Litere volumetrice Lemn;
 • Litere volumetrice ProLight – litere gravate iluminate în cant:
 • Litere volumetrice incastrate – iluminare parțială;
 • Litere luminoase tip halou;
 • Litere luminoase 3D iluminate prin față;
 • Litere volumetrice indoor și outdoor;

13. Cărți de vizită – să ai în dotare, pe masa de birou

Cărțile de vizită sunt una dintre cele mai importante etichete în afaceri. De aceea, trebuie să aveți modelul care să vă reprezinte. Pentru ca firma ta să fie recunoscută, întotdeauna trebuie să le ai la tine. Ideisioferte.ro îți propune cea mai simplă și ieftină metodă de printare și livrare în orice colț al României.

Poți alege între cărțile de vizită pe carton standard, colorat sau texturat, cărți de vizită din plastic transparent sau diferite tipuri de plastic colorat, cărți de vizită cu lăcuire totală sau selectivă și multe altele.

14. Site de prezentare, texte pentru blog și promovare online

Pentru ca afacerea ta să reziste în a treia decadă a secolului XXI, trebuie să ai un site, să scrii articole de blog și să te poți promova în online. Este important ca oamenii să știe de tine și să te urmărească.

Pentru a nu umple câmpul internetului, îți ofer link-uri către alte pagini ale site-ului ideisioferte.ro, unde vei găsi informații detaliate:

 1. Creare site web
 2. Optimizare SEO
 3. Web content și Copywriting

15. Concluzii – Fii original/ă la birou – scrie în comentarii ce idee ți-au fost de folos!

Când vine vorba să fii original la birou – nu-ți limita imaginația. Iar eu, în calitate de ghid în lumea direcționărilor, îți ofer cele mai bune căi spre magazine online de calitate, cu prețuri rezonabile!

Pentru mai multe detalii, nu ezita să mă contactezi la adresa de email: contact@ideisioferte.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.