Sari la conținut

Gestionare evenimente – top 10 idei

gestionare evenimente romania promotionale personalizate si produse personalizate romania

De această dată mi-am propus să te ajut cu Gestionare evenimente! O fac gratis și cu plăcere, fiindcă, cred eu, dacă ne vom ajuta și vom pune umăr la umăr le vom reuși pe toate. Mai pe scurt, hai să-ți spun despre ce voi scrie în acest material:

 • Brățări de acces;
 • Materiale prompționale:
  • Pixuri;
  • Agende;
  • Calendare;
  • Afișe publicitare;
  • Broșuri;
  • Flyere;
  • Haine personalizate;
  • Broderie;
  • Colant personalizat;
 • Servicii Foto-Video:
  • Fotografii nuntă/botez;
  • Fotografii de familie, cupluri;
 • Alte Servicii
  • Bannere;
  • Mesh-uri;
  • Roll-up-uri;
  • Litere volumetrice;
  • Casete luminoase;
  • Gravură;
  • Servicii de grafică;
  • Tablouri canvas;
  • Stand-uri;
 • Servicii de promovare online;

În continuare vă voi prezenta mai multe idei cum să-ți gestionezi corect și creativ evenimentul tău: fie că e nunta, zi de naștere, un concurs, o competiție, o campanie publicitară etc. Cele mai bune idei și oferte vor fi prezentate în continuare!

Întâi de toate, cum gestionezi mulțimea?

Utilizarea de brățări de acces personalizate reprezintă soluții eficiente de identificare. Aceasta metodă este folosită cu succes pentru gestionarea intrărilor la evenimente. Totodată, identificarea persoanelor este importantă în spitale, hale industriale, abatoare și alte zone cu risc pentru sănătate. Datorită eficienței ridicate, brățările de acces sunt utilizate în tot mai multe domenii. Mai multe detalii găsești pe acest site – brățări de acces!

Gestionare evenimente este mai ușoară cu aceste instrumente. De altfel, poți opta pentru brățări textile sau brățări tyvek. Modelele textile sunt din gama premium, rezistente și elegante – pentru persoanele VIP. Cele tyvek sunt din hârtie rezistentă și eficiente pentru orice tip de eveniment. Acesta pot fi printate într-un număr foarte mare!

Cunoscute și sub numele de portmoneu electronic, aceste brățări de acces personalizate cresc confortul zilnic. Sunt atât de bune încât pot ușura operațiunile de rutină de realizare a plăților bancare, accesul la metrou etc. Sunt mai versatile față de cardurile de acces și mai ușor de folosit!

Materiale promoționale – gestionare evenimente la un nivel înalt

campanie promoțională de succes sau un eveniment important are nevoie de materiale de calitate. Ce faci în acest caz? Evident, este nevoie de materiale promoționale de calitate, astfel ca gestionare evenimente să fie la înălțimea așteptărilor!

Îți voi prezenta și, tot cu această ocazie, îți voi face redirecționări către magazine sau firme importante din România!

gestionare evenimente romania cele mai bune solutii
Photo from pexels.com

Gestionare evenimente cu pixuri, agende și calendare personalizate

Tastăm la laptom sau computer de parcă am fi mari pianiști. Dar ce să facem, aceasta este realitatea noastră. Din ce în ce mai puțin scriem cu pixul și tot mai mult alegem computerul când vrem să scriem un text! E ușor cu acesta, ce să zic.

Dar când vine vorba de gestionare evenimente, atunci pixurile personalizate sunt cele mai binevenite instrumente de promovare a imaginii brandului tău! Pixurile pot fi gravate laser sau mecanic, pot fi printate UV: în funcție de materialul din care sunt realizate. Dacă vrei pixuri personalizate de calitate, atunci vezi site-ul sianimage.com.

Ai realizat pixuri. OK. În ce vor scrie oamenii? Pe hârtii? No. Nu este deloc interesant. De ce nu ai opta pentru agende personalizate standard, premium (în diferite dimensiuni)? Să știi că avem soluții și pentru aceasta. În acest caz puteți apela, din nou, la Sian Image Media. Firma are peste 20 de ani de experiență, timp în care a realizat diferite tipuri de agende pentru multe companii mari și mici!

Ai calendar în telefon? Accesezi doar această versiune electronică? Dar te-ai gândit că un calendar personalizat cu logoul și cu câteva imagini din firma ta va fi perfect atât pentru birou, cât și drept cadou partenerilor de afaceri și clienților. Să știi că poți apela din nou la firma despre care ți-am scris un pic mai sus pentru calendare personalizate de cea mai bună calitate!

Cu aceste materiale promoționale personalizate succesul îți este garantat din start!

Gestionare evenimente – afișe publicitare – unde le găsești?

Afișele publicitare au ajuns să fie o formă de artă urbană. Dacă sunt bine realizate, acestea pot promova cu maximă eficiență o companie, un serviciu un produs sau un eveniment – astfel ca gestionare evenimente să fie și mai simplu. Afișele bine realizate pot atrage clienți noi, dar te pot și detașa de concurență! Nu e un plus oare acesta?!

Datorită materialelor bine realizate, fiecare eveniment organizat de afacerea ta va fi ca o adevarată sărbatoare!

Gestionare evenimente – broșuri și flyere

Broșurile sunt importante când vine vorba de un eveniment bine pus la punct. Dar unde găsești broșuri care să fie pe măsura așteptărilor? Hai să îți arăt unde – intră pe acest link, dă click aici!

Flyerele sunt ceva mai special – în cadrul evenimentului, dacă acesta permite o astfel de strategie, poți să-ți promovezi afacerile sau serviciile.

Deși suntem în era digitală și totuși, atunci când este vorba de publicitate, nu poți ignora unul din instrumentele de promovare care rămâne în continuare foarte eficient: pliante/flyere.

Gestionare evenimente: haine personalizate

Hainele pot fi personalizate: prin broderie sau prin sublimare. Aici depinde mult de tipul de material din care este făcută haina. La materiale mai rigide și mai grosuțe, merge perfect broderia, la haine mai subțiri și elastice broderia face bulgăre de zăpadă locul unde bate acele (nu toate odată, evident).

Broderia scoate în evidență logoul ori sigla companiei tale prin eleganță și rafinament. Există posibilitatea să fie brodate până la 32 de nuanțe pe o broderie!

Personalizare prin sublimare – se poate face pe orice suprafață de la tricouri, până la mouse pad-uri. Culorile sunt transferate perfect până în cele mai mici detalii.

Gestionare evenimente vă propune să alegeți din următoarele posibilități: Atelier de Broedrie sau Haine personalizate prin sublimare!

Colant personalizat pentru evenimentul perfect

Folia de autocolant personalizat reprezintă modalitatea perfectă de personalizare a unui bussines. Când vine vorba de evidențierea unei afaceri, acesta reprezintă o soluție inteligentă. Întrucât cele mai multe autocolante sunt sursa de culoare și instrumente de consolidare a imaginii, astfel sunt elemente potrivite pentru activități de advertising. Pentru mai multe detalii, accesați acest site – Autocolantprintat!

Față de alte unelte de marketing, acestea au o arie mare de utilizare. Pot fi folosite în interior, pentru exterior, pentru creșerea vizibilității și crearea unei imagini personale, mai mult, datorită acestor materiale poți crea o hartă minunată pentru gestionare evenimente, astfel încât oamenii să nu să se rătăcească.

În prezent, pe piață există o mulțime de autocolante, fapt ce le transformă în instrumente de reclame valoroase. Această metodă de personalizare poate fi folosită pentru autoturisme, vitrine, autovehicule de transport, standuri expoziționale etc. Comandă acum autocolante și pentru gestionare evenimente.

Evenimente cu Servicii Video-Foto

Ți-am povestit despre George Popa în Idei despre Ședințe Foto(-grafice). Poți să parcurgi această pagină mai atent și să cauți mai multe detalii despre fotografii și o varietate de idei pentru viitoare tale ședințe. Ok! E vorba de gestionare evenimente.

Pentru ca un eveniment să rămână mult timp în mintea și inimile voastre, este nevoie de un fotograf! Și cine, dacă nu George Popa, știe cum să facă evenimentul tău cel mai interesant?

Ei bine, George este specializat pe evenimente: nuntă, botez, fotografii de familie sau cupluri!

Dar și un eveniment de amploare ar putea fi o provocare pentru George!

Alte servicii pentru evenimentele tale!

Despre alte servicii am mai vorbit și în alte pagini, dar revin cu drag și cu alte detalii și de această datăAm vorbit în Atmosferă originală în localuri, în idei pentru biroul tău și în pagina cum să atragi atenția clienților tăi despre bannere, rollup-uri, litere volumetrice, casete luminoase, tablouri canvas, stand-uri și servicii grafică!

Bannere și mesh-uri: care-i diferența dintre acestea?

Bannere, meshuri si prelate sunt de facto poliplane, profesional vorbim. Fiecare aici poate veni cu adăugiri sau rectificări, dar să le luăm pe rând. Acestea se împart, corect în felul următor:

(Pentru mai multe detalii, caută sianimage.com)

 • Mesh-uri: sunt bannere care au găurele, sunt perfecte pentru a fi agățate pe garduri sau pe cadre metalice înalte. Datorită miriadelor de găurele de pe suprafața acestora, acest tip de poliplan emană o imagine spectaculoasă. Nu are nevoie de fante de vânt, având o grămadă de găuri!
 • Frontlit: este tipul de banner care este luminat din față. De obicei se montează pe cadre metalice la intersecții, pe pereții caselor sau la intrarea în supermarket-uri. Acestea, montate la intrarea în magazine, sporesc vânzările cu 20-30%Dacă au un cadru metalic în raza de bătaie a vântului, atunci i se fac fante de vânt, astfel micșorând considerabil șansele de a fi rupt de furtună.
 • Backlit: este bannerul luminat din spate, totodată se luminează și din față, ziua. Dar ideea este că acest tip de banner este perfect pentru orice oră din zi și în orice zi a anului. Clienții sunt în contact cu bannerul tău din 24/24 de ore.
 • Rollup-uri banner: este un sistem expozițional portabil, foarte ușor de transportat și de utilizat, recomandat  pentru prezentări vizuale și pentru un excelent suport pentru comunicare de brand.

Litere volumetrice și casete luminoase – cum îmbogățești atmosfera evenimentului?

Literele volumetrice și casetele luminoase scot în evidență brandul tău sau intenția ta, la propriu. În cadrul unui eveniment, acestea atrag privile trecătorilor sau, altfel spus, potențialilor tăi clienți. Nu este oare asta un atu? Și de ce să nu folosești toate atuurile atunci când ți se ivește ocazia?

Mai multe detalii am vorbit în acest material: click aici sau apasă cu degetul aici!

Mie nu îmi rămâne decât să ofer cele mai bune idei și oferte pentru evenimentul tău megareușit!

Casetele luminoase, de exemplu, sunt perfect atunci când vrei să reclamezi ceva. Acestea mereu luminează și au o grafică care atrage atenția clienților. Limita de realizare ale acestor materiale o poate constitui doar imaginația ta. Adică e posibil orice!

Gestionare eveniment – gravură laser sau mecanică

Imaginează-ți că vrei să surprinzi un public țintă. Ce faci? Evident că vei dori să recurgi la diferite metode de a atrage atenția. Și despre cum să atragi atenția clienților am vorbit mai detaliat în materialul despre a atrage atenția oamenilor-clienților. M-am rotit pe loc un pic, ca amețitul.

Eu îți voi da doar câteva idei: plachete gravate, ecusoane gravate, ceasuri gravate, huse gravate, pixuri gravate (pixuri led, pixuri de fier, pixuri Parker ș.a.) sticke gravate, cani gravate, dopuri de sticlă gravate – ș.a.m.d. Toate aceste chestii le poți avea într-un timp foarte scurt, pentru că ești la un click distanță: accesează – Gravare laser România.

Pe acest site vei găsi mai multe detalii. Important este să te decizi ce anume vrei. Dacă ai nevoie de un sfat, mă poți contacta chiar acum pe office@ideisioferte.ro!

Servicii de grafică și tablouri canvas

Fără servicii de grafică și fără tablouri canvas chiar nu ai cum face un eveniment sută la sută eficient și atrăgător. Grafica răspunde de forța gravitației a atenției, iar tablourile sunt aeroportul pentru sufletul omului. Atunci de ce să nu faci lucrurile să rezoneze cu oamenii. Nu trebuie să mergi împotriva ceea ce înseamnă fizică, adevăr, realitate

Știi unde poți găsi servicii de grafică la standarde înalte și la un preț rezonabil – uite intră pe acest link pentru a vedea tablouri și acest link pentru servicii de grafică calitative!

Gestionare evenimente – STAND-uri

Un eveniment important, deseori, este organizat în afara firmei tale. Ca să arăți bine în fața oamenilor, ai nevoie de un decor neobișnuit: mese, scaune, dulapuri – toate parcă improvizate. Cum se întâmplă această minune? Evident – datorită stand-urilor.

Idei și oferte vă oferă posibilitatea să vă realizați stand-uri la cele mai înalte standarde, pentru cele mai interesante evenimente. Pentru mai multe detalii, v-aș sugera să apelați pe această poștă electronică: office@sianimage.roLe scrieți lor și în mail specificați foarte clar ce fel de lucrare vă trebuie, astfel, veți primi și un preț corect.

Promovare online pentru viitorul tău eveniment

Un eveniment de succes și bine pus la punct cu toate produsele publicitare enumerate mai sus trebuie și promovat, altfel puțini oameni vor afla de evenimentul tău.

Există servicii de distribuire pliante și flyere, te poți folosi de modalitatea de a răspândi afișe publicitare. O nouă metodă de promovare este cea online.

Unul din canalele autoritare de promovare poate fi ideisioferte.ro! Nu ezita să îmi scrii mai multe detalii despre viitorul tău eveniment și eu voi reveni, neapărat, cu o sugestie. Scrie-mi aici: office@ideisioferte.ro!

Gestionare evenimente – Concluzii

gestionare evenimente bratari de acces pentru acestea

Poți reveni cu orice ocazie pe ideisioferte.ro. Aici vei găsi soluții la orice întrebare, chiar dacă nu vei găsi niciun răspuns în contentul site-ului. Administrația site-ului îți stă la dispoziție și te va ajuta cu orice problemă pe care o vei întâmpina, pentru că știm cum să facem cele mai calitative redirecționări.

Uite că am ajuns și într-un final. Te-aș ruga să-mi scrii, dacă ai timp, ce ți-a plăcut și ce ai găsit util pe această pagină și ce nu ți-a plăcut. Orice idee este binevenită, atât timp cât se încadrează în normele etice.

Nu ezita să ne contactezi pe office@ideisioferte.ro pentru mai multe detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.