Interviuri cu oameni interesanți din România

aurelian anghelescu sian image media

Aurelian Anghelescu: „…Viitorul producţiei publicitare stă în produse eco.”

În acest interviu vorbim cu Aurelian Anghelescu despre producție publicitară: adică TOT ce înseamnă produse personalizate și produse pentru o imagine mai bună a firmei dumneavoastră: casete luminoase, printuri mari indoor și outdoor, colante printate, pixuri personalizate, agende personalizate, calendare personalizate, cutii personalizate în cantități mari, pungi personalizate, brățări de… Citește mai mult »Aurelian Anghelescu: „…Viitorul producţiei publicitare stă în produse eco.”

Carla Preoteasa mi ar placea ca emisiunea joia tineretului sa fie un exemplu si pentru posturile de televiziune nationale reporter si prezentator Dobrogea TV

Carla Preoteasa: „Mi-ar plăcea ca emisiunea Joia Tineretului să fie un exemplu și pentru posturile de televiziune naționale.”

Tinerii din Constanța au norocul de a fi promovați de cea mai frumoasă emisiune: Joia Tineretului. Mai mult, în această perioadă, orașul de la mare este Capitala Tineretului. În interviul de mai jos, Carla Preoteasa ne povestește mai multe despre această minunată emisiune! Ce face „Joia tineretului” în timpul săptămânii?… Citește mai mult »Carla Preoteasa: „Mi-ar plăcea ca emisiunea Joia Tineretului să fie un exemplu și pentru posturile de televiziune naționale.”

Marius Ciurea programare cu python interviu despre viitorul programarii carti despre python sfaturi pentru incepatori

Marius Ciurea – „Noi, ca ființe umane, suntem mai complecși decât ML și AI.”

În acest interviu facem cunoștință cu Marius Ciurea. Pentru început vă spun doar că este programator și predă programare pentru începători, aici pe youtube. Pentru mai multe detalii vă provoc să-l cunoașteți prin acest interviu! La ce vârstă ai descoperit programarea? Am descoperit programarea în clasa a 9-a, la liceu.… Citește mai mult »Marius Ciurea – „Noi, ca ființe umane, suntem mai complecși decât ML și AI.”

Luca Popescu Patricia Laura Karate Dynamic Constanta antrenor sensei centura neagra luptator arte martiale interviu idei si oferte Romania

Luca Popescu Patricia Laura: „Pe viitor îmi doresc să dezvolt și mai mult activitatea de antrenor.”

În acest interviu vin să-ți fac cunoștință cu un om deosebit: Luca Popescu Patricia Laura. Este, întâi de toate intelectuală, specialistă în psihologie, și nu în ultimul rând luptătoare de Karate, deținătoare de centură neagră. Înțelepciunea și sportul sunt modul sănătos de viață al protagonistei. Deci, haideți să facem cunoștință… Citește mai mult »Luca Popescu Patricia Laura: „Pe viitor îmi doresc să dezvolt și mai mult activitatea de antrenor.”

Iulia Rotarescu Nu exista domeniu neinteresant ci subiecte neinteresante interviu cu cel mai frumos om din Romania exective storytelling

Iulia Rotărescu: „Nu există domeniu neinteresant, ci subiecte neinteresante.”

În acest interviu veți afla mai multe despre Prgramul de Executive Storytelling, direct de la Iulia Rotărescu. Este un program foarte interesant, dar pe lângă toate acestea, programul este unul important pentru fiecare dintre voi. Așa că fiți ochi și urechi! Sărut mâna. Fă-ne cunoștință, te rog, cu Programul de… Citește mai mult »Iulia Rotărescu: „Nu există domeniu neinteresant, ci subiecte neinteresante.”

Digisol ro cu Ovidu Selejan o fotografie cu intervievatorului site ului idei si ooferte si al lui Andrei Cojocaru Digisol.ro vanzare proprietăți digitale rapid si efiient

Digisol.ro cu Ovidiu Selejan: „Pasul spre o piață deschisă a proprietăților digitale.”

În acest interviu vorbim despre o platformă nouă și unică în România, care se ocupă de promovarea și dezvoltarea unui nou segment pe piață, și anume: vânzarea și cumpărarea proprietăților digitale. Evident că am încercat să aflu cât mai multe detalii de la Ovidiu Selejan, cel care pune cărămidă cu… Citește mai mult »Digisol.ro cu Ovidiu Selejan: „Pasul spre o piață deschisă a proprietăților digitale.”