Sari la conținut

Interviuri cu oameni interesanți din România

radu mara madalina dezvoltare personala

Radu Mara Mădălina: „…dacă din perspectiva planului personal nu te dezvolți, nu poți avea așteptări.”

În acest interviu vorbim cu Radu Mara Mădălina, Consilier pentru dezvoltare personală și editor coordonator la Must Read magazine, despre dezvoltare personală. Nu este deloc sănătos mintal și spiritual să eviți dezvoltarea personală, mai ales că lucrând asupra ta poți realiza lucruri cu adevărat frumoase. Deci, nu lăsa nimic de… Citește mai mult »Radu Mara Mădălina: „…dacă din perspectiva planului personal nu te dezvolți, nu poți avea așteptări.”

Archie de la Sticaresti autocolante personalizate stickere personalizate figurine printate promotionale personalizate Bucuresti

„Archie” de la Sticărești: „Am ales să îmi direcționez energia spre a realiza un produs calitativ.”

În acest interviu vorbim cu Alin Stan despre Sticărești. Ce este Sticărești, vă întrebați? Păi, este o lume plină de povești în care toate ideile tale sunt personalizate 100%. Iar această poveste poate fi ușor convertită într-un format al vieții reale. Sticărești este despre autocolante personalizate, stickere personalizate, figurine printate… Citește mai mult »„Archie” de la Sticărești: „Am ales să îmi direcționez energia spre a realiza un produs calitativ.”

Daniel Havrince atelier de tamplarie canal de youtube interviu

Daniel Havrince – „Planuri de extindere pe piața din Europa și SUA, și de modernizare continuă a atelierului.”

În acest interviu vorbim cu Daniel Havrince despre tâmplărie și obiectele frumoase care pot fi create în atelierul lui. Va fi un interviu scurt, dar cu mai multe elemente interactive: cu fotografii și videoclipuri. Pagina de facebook – Daniel Havrince. Magazinul Online Daniel Havrince – link catre magazinul online. Canalul… Citește mai mult »Daniel Havrince – „Planuri de extindere pe piața din Europa și SUA, și de modernizare continuă a atelierului.”

Ana Maria Mares copywriter Romania marketing online texte pentru afacerea ta strategii eficiente de marketing

Ana Maria Mareș: „Un text bun, care vinde bine este factorul care va face diferența între business-uri.”

În acest interviu vorbim cu Ana Maria Mareș despre copywriting și marketing online. Mai mult, am discutat despre cum e să fii un tânăr specialist în formare, despre provocările unui proiect nou etc. Este de apreciat faptul că sunt tineri care muncesc și tind să devină un nume greu în… Citește mai mult »Ana Maria Mareș: „Un text bun, care vinde bine este factorul care va face diferența între business-uri.”

Florin Marian Birleanu bazele programarii sunt extrem de importante fotografie 2

Florin-Marian Bîrleanu: „Bazele programării – sunt extrem de importante.”

De mult timp așteptam să fac acest interviu. Florin-Marian Bîrleanu este un om deosebit. Țin minte că eram în căutare de informații despre programare și găseam doar tutoriale filmate cu luni de zile în urmă, iar când scriam un comentariu primeam un răspuns peste câteva săptămâni sau, în cel mai… Citește mai mult »Florin-Marian Bîrleanu: „Bazele programării – sunt extrem de importante.”

Loghin Mihai Octavian zekade ro planurile de viitor includ integrarea mai multor domenii de activitate pe site

Loghin Mihai-Octavian: „Planurile de viitor includ (…) integrarea mai multor domenii de activitate pe site.”

De această dată discutăm cu Loghin Mihai-Octavian despre zekade.ro. Acest site este la început de drum, iar ceea ce oferă este ceva ce ar avea nevoie fiecare: închirieri și anunțuri. Deci e pentru fiecare: și pentru oamenii care vor să publice un anunț despre închirieri, dar și pentru oamenii care… Citește mai mult »Loghin Mihai-Octavian: „Planurile de viitor includ (…) integrarea mai multor domenii de activitate pe site.”

Ghita Alexandru Cristian vreau romanesc

Ghiță Alexandru Cristian: „Vreauromanesc.ro a apărut împreună cu dorința de a susține  poporul român.”

Vreau Românesc este un început foarte bun pentru fiecare. Datorită acestui site noi putem afla mai multe despre producătorii români, produsele și serviciile pe care ni le pun la dispoziție. Hai să contribuim și noi, cititorii, cu o lectură! Site-ul Vreauromanesc.ro Pagina de facebook: Vreau Romanesc Vă salut. Întâi de… Citește mai mult »Ghiță Alexandru Cristian: „Vreauromanesc.ro a apărut împreună cu dorința de a susține  poporul român.”

aurelian anghelescu sian image media

Aurelian Anghelescu: „…Viitorul producţiei publicitare stă în produse eco.”

În acest interviu vorbim cu Aurelian Anghelescu despre producție publicitară: adică TOT ce înseamnă produse personalizate și produse pentru o imagine mai bună a firmei dumneavoastră: casete luminoase, printuri mari indoor și outdoor, colante printate, pixuri personalizate, agende personalizate, calendare personalizate, cutii personalizate în cantități mari, pungi personalizate, brățări de… Citește mai mult »Aurelian Anghelescu: „…Viitorul producţiei publicitare stă în produse eco.”