Sari la conținut

La mulți ani: „Important este să mergi înainte și să nu renunți!”

Interviuri vox La Multi Ani de la oamenii frumosi din Romania

A mai trecut un an. Ceasul bate fix – 2022. Sunteți gata pentru noul an? Dar, înainte de toate, haideți să aflăm ce s-a întâmplat în anul 2021. Pentru că, și noi, cei de la ideisioferte.ro, avem ce povesti despre anul 2021, dar despre noi la sfârșit. Promit să vă pregătim ceva interesant. Acum însă, vom citi gândurile oamenilor cu care am făcut interviuri în acest an! Vă iubesc foarte mult și vă mulțumesc mult că ați găsit timp și pentru ideisioferte.ro.

Ne găsiți și pe Idei si Oferte, pe facebook.

Deci, hai să vedem ce s-a întâmplat în 2021

Cele mai interesante detalii din viata mea diabetul nu este o problema

Alina Vlădoi: „Am decis să le vorbesc oamenilor despre diabet!”

(Andrei Cerlina Cojocaru): Alina, îți mulțumesc mult că ai avut încrederea să fii prima care publică un interviu pe site-ul ideisioferte.ro. Pe atunci, acest site era încă un pui abia ieșit din ou. Și totuși, ai avut încrederea să publicăm primul interviu. Practic, tu ai deschis drumul către inima altor oameni frumoși din spațiul românesc.

Fie ca anul 2022 să fie cel mai frumos pentru tine! Îți doresc să ai parte de mult-mult succes!

„2021 a fost un an bun pentru mine. A fost anul în care am ieșit din zona de confort cel mai mult, în care am descoperit oameni faini, de la care am învățat foarte mult. Tot în 2021, mi-am găsit curajul de a vorbi deschis despre diabet, despre provocările pe care le aduce în viața mea, dar și despre meseria mea, cea de om de resurse umane și cum se îmbină cele 2. 2021 mi-a adus multe momente de AHA, de recunoștință, dar și de revoltă și de epuizare aproape. Dacă am învățat ceva în decursul acestui an care este pe sfârșite a fost că totul se întâmplă pentru mine și creșterea mea. Acum nu îmi rămâne decât să definitivez planul pentru 2022.”

Stefania Lemandroi despre psihologie cel mai bun interviu despre psihologie

Ștefania Lemăndroi: „Psihologia a intrat în viața mea ca o necunoscută.”

(Andrei Cerlina Cojocaru): Mulțumesc frumos pentru timpul acordat. Cu toții știm cât de importantă a devenit psihologia, recunoaștem și prețuim munca specialiștilor. Ștefania, îți mulțumesc pentru încrederea pe care ai oferit-o site-ului ideisioferte.ro.

La mulți ani frumoși! Să ai un 2022 splendid!

Anul 2021, pentru mine

Anul acesta pentru mine a reprezentat anul renunțărilor și a noilor începuturi.

Ca orice tânără, încă îmi caut locul și pasiunile, în ideea de a ajunge să pot să îmbin mereu utilul cu plăcutul.

Încercând să îmbin toată cunoșterea mea de până acum, am fost purtată anul acesta prin mai multe contexte profesionale, mereu fiind ahtiată de ideea de a nu renunța la acumularea de noi experiențe și continuarea formărilor atât profesional psihologice, cât și personale.

Anul acesta am început și o școală de formare în psihoterapie și am ajuns să mă descurc material executând serviicii de asistență medicală pentru animalele de companie, ceea ce mă duce cu gândul la hobby-urile și pasiunile mele din fragedă copilărie, dar în același timp consider că am fost de folos cu un cuvânt de încurajare și pentru mulți oameni cu care am interacționat.

Am prins drag de ideea de „tot ceea ce faci cu pasiune și implicare, va fi de folos la un moment dat, celorlalți, și uite așa poți să inspiri, ajuți cu lejeritate, pasiune și entuziasm.”

Deasemenea, am învățat să prețuiesc mai mult prezența celor dragi și încerc să fiu langă ei cât pot de mult.

Îi mulțumesc Divinității pentru faptul că mi s-a demonstrat faptul că prin perseverență, determinare și gândire lucidă, pozitivă, tot ce este făcut să fie, va fi și tot ce nu este necesar, pleacă, dispare din contextul vieții mele (a noastre, a tuturor), fără a lăsa prea mari semne de întrebare, întrebări, care nu și-ar găsi răspunsul căutat, odată cu trecerea timpului.

Rezoluțiile anului care vine

Când vine vorba de rezoluții pentu anul 2022, nu pot decât să mă gândesc la dorința de continuă creștere personală, emoțională și la căutarea echilibrului interior, care va avea consecințe în exterior.

Îmi mai doresc să reușesc să pun bazele unor idei utile pentru mine, care să vizeze modul cel mai util cu putință de a veni în întâmpinarea celor care necesită sprijin.

Îmi doresc să-mi exersez în continuare răbdarea cu mine și cu cei din jur, așa încât tot ce îmi este util și benefic spre creștere, să continue să intre în viața mea în mod natural și să mă ducă să trăiesc bucurii sufletești și împliniri care să accentueze iubirea de sine și respectul față de tot ce mă înconjoară.

Pentru că eu nu cred în întâmplări sau concidențe, mă determină să cred că o dată ce am ajuns să-mi schimb mind-setting-ul, am început să simt ce înseamnă expresia „toate lucrurile se asează, în timp (și cu timp investit)” și „ tot ce poți să-ți imiginezi, poate deveni realitate”.

Vă mulțumesc din suflet pentru oportunitatea acestui interviu.

Vă doresc un an nou plin de bucurii care apar drept consecită a echilibrului interior, pe care ar fi de folos să-l căutăm neîncetat.

Dacă vreți să-mi urmăriți activitatea și gândurile așezate periodic în articole cu iz și accepțiuni psihologice, mă puteți găsi pe pagina profesională de Facebook, Psiholog Ștefania Lemăndroi.

George Popa fotograf Constanta fotografie eveniment botez si nunta fotografii de familie

Fotograf Constanța, George Popa – Interviu

(Andrei Cerlina Cojocaru): George, a fost un an foarte frumos. Un an în care am învățat și eu să fac fotografie, deși nu mă văd fotograf, dar a fost o experiență frumoasă.

Îți doresc ca în 2022, să devii cel pentru care ai muncit atât de mult până acum! La mulți ani frumoși!

Acest an, 2021, a fost unul dificil, greu, cu multe provocări, dar și cu rezultate pe măsură. Având în vedere situația generală în care ne aflăm, totul a necesitat un efort și mai mare.

De curând am reușit să împlinesc o dorință mai veche și am amenajat un spațiu pentru studio foto. Acest fapt a fost încununarea unei munci de multe luni și planificări precise pe termen lung. Un studio foto modern, primitor, deosebit din multe puncte de vedere, este un spațiu unde realizez amintiri minunate ce vor dăinui în timp prin fotografii și unde proiectele din mintea mea vor deveni realitate.

Urmează un an de la care am multe așteptări, dar nu aștept să se întâmple, ci fac să se întâmple. Dacă în ultima lună toți cei care mi-au trecut pragul noului studio au fost super încântați de felul meu de a lucra, de atmosfera în care i-am primit, iar rezultatele i-au lăsat fără cuvinte, anul 2022 va fi cu mult peste 2021. Nu voi înceta să învăț, să experimentez și să creez în continuare, evoluând continuu.

Vă aștept și doar la o cafea din partea mea și o discuție pe oricine e interesat de arta fotografiei, iar cine are nevoie de fotografie de portret, eveniment, corporate, de produs și mai ales de familie, copii sau fine art, îi aștept cu oferte speciale în noul an.

string art cu timeea de candia mandale tablouri cu fir de ata

StringArt cu Timeea De Candia – Interviu

(Andrei Cerlina Cojocaru): Dnă Timeea de Candia, apreciez mult ceea ce faceți. Mă bucur că am reușit să vă cunosc și să descopăr ceea ce faceți. E o muncă enormă, dar roadele ei sunt pe măsură.

Tabloul pe care mi l-ați dăruit mă inspiră zi de zi. Sunteți o persoană deosebită. Ceea ce faceți vă reprezintă. Arta dumneavoastră trebuie să devină cât mai cunoscută!

Vă doresc un 2022 cu mult succes, cu realizări mari și, cel mai important, să aveți parte de multe bucurii!

Sunt foarte încântată să scriu câteva gânduri despre cum a fost anul acesta pentru mine! Am un album întreg de amintiri frumoase în mintea mea; cel mai frumos lucru a fost că m-am descoperit pe mine, ceea ce îmi doresc cu adevărat să fac. Am descoperit că o pasiune poate deveni un stil de viață și fiecare zi este un progres.

A fost un an plin de noutăți, descoperiri, am cunoscut persoane noi, am învățat o mulțime de lucruri noi, și cel mai important lucru pentru mine este progresul constant. Am învățat tehnici noi și am descoperit că noutatea este interesantă și pentru cei din jur, nu doar pentru mine.

Datorită oamenilor care mă susțin mi-am luat inima în dinți și am realizat practic toate ideile mele. Îmi doresc ca în noul an să continui să fac ceea ce îmi place, să descopăr idei noi, tehnici noi. Îmi doresc să reușesc în tot ceea ce îmi propun, să am parte de aceeași susținere ca și până acum. Vă mulțumesc și vă doresc ca în noul an să vă îndepliniți toate dorințele și să fiți exact ceea ce vă doriți!

Public Speaking cu Andreea curs de dictie curs limbaj nonverbal curs de incredere in sine curs gestionarea emotiilor curs persuasiune

Public Speaking cu Andreea Tudor – Interviu

(Andrei Cerlina Cojocaru): Andreea, îți mulțumesc mult pentru încredere. Mi-a părut bine să aflu mai multe despre public speaking și să distribui informații utile oamenilor!

Îți doresc un 2022 plin de realizări frumoase!

Mulțumesc din nou pentru oportunitate.

Îți doresc un an magic, cu realizari și dorințe îndeplinite. 

Pentru mine, anul 2021 a fost unul surprinzător din multe puncte de vedere, cu bune, cu vești deosebite, cu lucruri venite ca o surpriză plăcută, dar am avut și momente în care am învățat din situațiile întâmpinate, iar toate m-au făcut să cresc, să fiu mai înteleaptă ca acum 365 zile. 😊

Pentru viitorul an îmi doresc să pot ajuta cât mai multe persoane în zona comunicării, public speaking, încredere și vorbitul în public. Să invăț zilnic ceva nou și să mă bucur de fiecare moment din prezent. 

Mulțumesc, an nou deosebit, cu multă sănătate și magie! 🎙

handmade cu Catalina Nicolle Romania coronite de pasti bratari din piele pentru barbati

Handmade cu Cătălina Nicolle – interviu

(Andrei Cerlina Cojocaru): Mă bucur mult că am descoperit talentul tău. Handmade a revenit la modă și acest lucru mă bucură foarte mult. Interviul pentru care aț găsit timp a fost unul cu adevărat foarte interesant.

Îți urez un 2022 plin de surprize frumoase!

A fost un an bun! Un an mai bun decât anul trecut! La fiecare sfârșit de an, cred că fiecare se gândește cum a fost anul care urmează să se încheie. Eu îmi propun de la an la an să mă dezvolt, să fiu mai fericită decât în anul precedent, să fiu mai bună, mai calmă şi răbdătoare, să iubesc mai mult, să strâng și păstrez lângă mine oameni de calitate, suflete calde care sunt pansament pe rană, dar şi sufletul petrecerii.

În 2021 am reușit să mă cunosc și mai bine, să am mai multă grijă de mine și dorințele mele, dar mai ales să prețuiesc mai mult ceea ce am și oamenii de lângă mine! A fost un an plin! Un an plin de fericire, iubire, experiențe noi, prieteni, momente frumoase, situații din care am tras învățături și muncă, multă muncă. Mi-am propus să mă autodepășesc la locul de muncă și la final de an pot spune că am reușit.

Am luptat să dezvolt mica mea pasiune pentru handmade (atât cât timpul mi-a permis) și drept urmare am ajuns să fac produse la care nici nu mă gândeam (decorațiuni sărbători, cocarde nuntă, brățări domnișoare de onoare, coronițe și altele). Știu și că acest lucru l-am finalizat cu succes uitându-mă în spate la mesajele primite de la cliente si review-uri. Mi se umple sufletul la fiecare mesaj primit. Acea emoție nu o poți descrie! Asta mă îndeamnă să continui și să fac mai mult și mai mult.

Niciodată nu e ușor, dar când ajungi la final, știi că a meritat! Dacă nu lupți și muncești pentru visul tău, atunci când îți atingi scopul, nu apreciezi la fel de mult.

Sărbători calde înconjurate de oameni dragi vă doresc!

2022 fii bun și darnic!

Alin Dragoescu wordpress developer SEO optimizer Scoala de WordPress interviu

Alin Dragoescu: „După realizarea unui website, SEO este cel mai important proces.”

(Andrei Cerlina Cojocaru): Alin, îți mulțumesc pentru timpul acordat. Mă bucur mult că în acest an am avut ocazia să realizăm un interviu frumos despre WordPress și SEO.

Singur studiez partea de WordPress, SEO și Python pentru Web Scrapind și Web Automation.

Mi-a plăcut mult să aflu mai multe despre modalitățile de a realiza un website.

Vă mulțumim foarte mult pentru Școala de WordPress de pe youtube!

Vă urez un 2022 plin de succes și multe realizări frumoase!

2021 a fost un an plin de provocări. Provocări primite de la clienți însă și câteva proiecte personale! Pentru că fac totul cu plăcere, am dus la bun sfărșit tot ce a fost mi-am propus și mărturiile clienților mei din acest an mă fac să cred că ceea ce fac e bine și sunt pe drumul cel bun. Învățăm de fiecare dată lucruri noi și descoperim noi oportunități. 

Un proiect important din anul 2021 este „Școala de WordPress”. Un canal pe youtube care la ora actuală cumulează 80 de lecții video din domeniul WordPress, SEO, Woocommerce și Marketing online. Este un proiect care vine în ajutorul celor care doresc să investească în educația lor fără nici un cost. Singura investiție este doar timpul, o resursă importantă și irecuperabilă, o resursă pe care toți trebuie să o pretium cât se poate de mult.

Un alt proiect important realizat în anul 2021 este faptul că am reușit să urc pe uDemy 3 cursuri importante:

  • Curs de HTML
  • Curs de WordPress
  • Un curs Woocommerce

Aceleași cursuri sunt deasemenea și pe platforma Studiaz, un proiect 100% romanesc și cu multe perspective pentru viitor.

În anul 2022 îmi doresc să populez cât mai mult „Școala de WordPress” cu lecții interesante pentru tineri care înteleg că autoeducația este elementul cel mai important în dezvoltarea personală.

Nu vreau decât să devin mai bun în ceea ce fac și să evoluez atât pe plan familial cât și profesional.

Mihaela Costin interviu pentru idei si oferte Romania detalii despre SEO si agentia tanara Marketing cu Miky SEO de calitate si nu numai

Mihaela Costin: „SEO nu este o știință exactă!”

(Andrei Cerlina Cojocaru): Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat. Mă bucur mult că v-am cunoscut și ați avut plăcerea să ne povestiți despre SEO și despre Agenția Marketing cu Miky!

Vă urez un 2022 plin de succes!

Anul 2021 a fost pentru MCM un an mai greu, cred că primul an de business este de
regulă cel mai plin de încercări și de provocări
. Important este să mergi înainte și să nu
renunți indiferent de dificultățile cu care te confrunți.

Am reușit sa înțeleg ce înseamnă sa fii pe cont propriu, cum să gestionezi orice dificultate pe
care o întâmpini de-a lungul procesului antreprenorial, experiență care este în general diferită
de cea avută ca angajat.

Nu am înțeles la început faptul că dacă nu te implici 100% în business-ul tău acesta nu va
crește de la sine 🙂
așa că abia după ce am ajuns să realizez acest aspect și m-am implicat mai
serios în acesta am început sa văd rezultate.

Odată cu implicarea mea au apărut și primii clienți, reușind astfel să adaug în portofoliul
MCM clienți faini din mai multe industrii (farmacii, mobilier, design de interior, medicină,
fashion)
, aceștia oferindu-mi multă încredere în potențialul pe care îl poate avea MCM.

Ca și concluzie pentru anul 2021, a fost un an interesant care m-a ajutat să înțeleg ce
înseamnă sa fii pe cont propriu și care mi-a adus și primii clienți interesanți în portofoliu.

Legat de anul 2022 – Îmi doresc foarte mult ca ownerii de afaceri să fie și mai conștienți de
potențialul pe care îl are online-ul
, că deja tot mai multe afaceri sunt prezente pe Google și
că viitorul este acolo. Să înceteze să creadă că le pot face pe toate, inclusiv promovarea
business-ului lor online, deoarece există profesioniști pentru fiecare domeniu și sfatul meu
este să apeleze la aceștia încă din faza incipientă a lansării lor online.

Timpul pentru orice afacere online este foarte important, așa că ar fi practic să se apeleze
la specialiștii SEO încă din faza de creare a site-ului și nu când deja site-ul este pe Google de
ceva timp, fiind mult mai dificilă creșterea lui.

Pentru anul 2022, îmi doresc să cresc și mai mult brand-ul MCM, pentru a fi cât mai
vizibil online astfel fiind mai aproape de cei care au nevoie să se promoveze online.

Totodată îmi doresc să cresc portofoliul de clienți MCM reușind astfel să ajut si mai multe
business-uri să își crească la rândul lor site-ul, afacerea pe Google. Odată cu creșterea
portofoliului de clienți îmi doresc și creșterea echipei MCM pentru a oferi servicii de
promovare cât mai complexe și mai aproape de nevoile clienților.

În concluzie, un 2022 mai matur și mai productiv, atât pentru Marketing cu Miky, cât și
pentru clienți, parteneri și colaboratori.

Natalia Domenco pictorita Brasov portret la comanda tablou la comanda original

Natalia Domenco: „Îmi place chipul oamenilor și, în special, privirea.”

(Andrei Cerlina Cojocaru): Ador arta. Apreciez și susțin talentele din țara noastră! Mă bucur mult că în acest an am reușit să vă cunosc! Mă bucur, la fel de mult, că am reușit să cunosc partea artistică – este nespus de frumoasă!

Vă urez un 2022 plin de succes!

Ce am reușit să fac în acest an? Am reușit să ajung cu bine până la finalul lui… Am reușit ceea ce mi-am propus încă de la începutul anului și anume să nu mă opresc din pictat, chiar dacă câteodată aveam mai multă nevoie de un somn sau o leneveală. Am zis că zilnic să încerc să fac ceva pentru pasiunea și talentul meu.

A fost un an productiv și creativ, profesional vorbind. Am avut trei expoziții în trei locații superbe din Brașov, Opus 9, tablouri și în colaborare cu Galeria Ora 0, la Tekafe si Rossmarkt.

Am participat la Expoziția cu licitație pentru Muzeul de Artă din Brașov (ARTogether). Am avut comenzi de tablouri diferite de la portrete de copii până la portretul celebrei pictorițe Frida Kahlo.

Ce planuri aveti pentru 2022? În primul rând vreau să continui ce am facut în ultimii ani, vreau să continui să desenez și să onorez comenzile în continuare. Vreau să continui să pictez și să învăț cât mai multe despre a exprima cât mai frumos arta. M-am inscris la un curs professional pe care deabea îl aștept să înceapă chiar acum la inceput de an; și mai am în plan un proiect de e-learning artistic la care lucrez și care sper să îl pun în practică anul viitor.

Luca Popescu Patricia Laura Karate Dynamic Constanta antrenor sensei centura neagra luptator arte martiale interviu idei si oferte Romania

Luca Popescu Patricia Laura: „Pe viitor îmi doresc să dezvolt și mai mult activitatea de antrenor.”

(Andrei Cerlina Cojocaru): OSS!, dnă Luca Popescu Patricia Laura. În trecut am fost și eu luptător de Karate și am onoarea să vă salut respectuos și vă urez mult succes în noul an!

Vă doresc putere și dorință de a continua ceea ce vă place. Copiii au nevoie de un antrenor dedicat care să-i ghideze pe drumul cel drept.

urez un 2022 plin de succes și de bucurii. Vă doresc tot binele din lume, iar cei dragi să vă fie alături mereu!

Anul 2021 a fost un an plin de încercări, dar și anul în care am reușit să îmi intemeiez familia mult dorită.

A fost un an cu multă muncă, cu multe frustrări datorită situației din lume cu pandemia, dar cred că în final, la fel ca în fiecare an, au existat lecții de viață importante.

Sunt sigură că anul 2021 ne-a facut mai creativi și, deși nu sunt foarte convinsă, sper că și mai uniți să trecem prin greutățile vieții.

Vă urez tuturor nu un an mai ușor, ci un an reușit, care să aducă mai aproape de ce vă doriți și poate un an în care să redescoperiți ce vă doriți cu adevărat.

Multumesc pentru privilegiul acestor cuvinte!

Marius Ciurea programare cu python interviu despre viitorul programarii carti despre python sfaturi pentru incepatori

Marius Ciurea – „Noi, ca ființe umane, suntem mai complecși decât ML și AI.”

(Andrei Cerlina Cojocaru): La mulți ani! Vă urez un an fericit și cu multe-multe realizări frumoase! Sunt și voi rămâne un fan al lucrurilor frumoase pe care le faceți!

Vă doresc mult succes în 2022!

2021 a fost anul în care am învățat cel mai bine să mă cunosc, să îmi dau seama de ce gândesc cum gândesc și de ce acționez cum acționez, și asta prin prisma investirii de timp pentru educația copilului.

Am deschis canalul de YouTube pentru a duce pasiunea mea de predare la un nivel și mai mare. În 2022 nu am planuri mărețe. Am învățat că este foarte bine să traim în prezent, așa cum o facem când suntem copii.

Carla Preoteasa mi ar placea ca emisiunea joia tineretului sa fie un exemplu si pentru posturile de televiziune nationale reporter si prezentator Dobrogea TV

Carla Preoteasa: „Mi-ar plăcea ca emisiunea Joia Tineretului să fie un exemplu și pentru posturile de televiziune naționale.”

(Andrei Cerlina Cojocaru): Mă bucur mult că te-am cunoscut. Mă bucur că ai dorința de a promova tinerii și, sincer să fiu, îți iese foarte-foarte bine.

Îți doresc ca în noul an să ai parte de succes atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

La mulți ani fericiți!

„Pentru mine, anul 2021 a fost cel mai dificil din ultima perioadă, plin de provocări și foarte spontan. Este, cel mai probabil, anul în care am învățat cele mai multe lecții. Am muncit foarte mult și am încercat să mă dezvolt pe cât mai multe planuri. M-am lovit de multe greutăți sau uși închise, dar toate m-au ambiționat mai tare.

Am legat foarte multe relații anul acesta, am întâlnit oameni noi, am avut ocazia de a colabora cu jurnaliști pe care îi admir din tot sufletul, iar job-ul de reporter m-a învățat mai multe despre meseria de jurnalist și despre cât de grea poate deveni dacă nu ești suficient de puternic. Per total, cred că îi sunt recunoscătoare anului 2021 pentru că este singurul care mi-a dat atâtea lecții.”

La multi ani de la Andrei Cerlina Cojocaru de la idei si oferte Romania

Andrei Cerlina Cojocaru – deci am rămas să spun și eu câteva cuvinte…

Ăsta sunt eu. Fotografie realizată din tinerețea mea de glorie, atunci când încă eram reporter la TV Nord. Televiziune regională din nordul Republicii Moldova.

Astăzi sunt rezultatul acelui an – un om care dorește să descopere frumosul și oamenii interesanți.

În acest an (2021), în mai, am lansat site-ul ideisioferte.ro… după mai mult de 8 luni de eșecuri. Da, ideisioferte.ro a stat 8 luni în construcție.

La început îmi imaginam că va fi un site foarte mare, cu multe pagini… dar, într-un final, odată lansat, mi-am dat seama că site-ul este prea greu, prea mare… viteza de încărcare era mai lentă decât mersul melcului.

Și a mai durat o lună până am refăcut site-ul în versiunea simplă pe care o vedeți astăzi.

Simplitatea are putere.

Deci, am făcut o deschidere către numele meu „complet”: Andrei Cerlina Cojocaru. Cerlina vine de la satul în care m-am născut. Vreau să port veșnicia cu mine, din acest motiv am luat și numele satului. Mai ales că îl iubesc pentru tradițiile, obiceiurile și oamenii frumoși care au trăit și trăiesc acolo! Sunt oameni gospodari și primitori; aș vrea să le transmit un La Mulți Ani călduros!

Le mulțumesc mult oamenilor care au reușit să găsească timp și pentru site-ul ideisioferte.ro! Acest lucru este foarte important pentru mine. Voi da dovadă de perserverență și în noul an. Mai ales că am multe-multe idei noi pentru acest proiect.

Anul 2021, pentru mine, a fost unul cu multe eșecuri, atât pe plan profesional cât și pe cel personal, dar a fost un an în care am învățat lucruri noi. Imediat după ce am susținut disertația, m-am apucat mai în serios de proiectul ideisioferte.ro, pe deasupra am început să studiez programarea, SEO și tehnologiile Web. Am planuri mari pentru viitor! Vreau să combin jurnalismul cu prelucrare date Web. Sper să iasă ceva frumos, și sigur va ieși.

Pentru 2022 am planuri mari! Voi munci pentru a crește pe plan profesional! Nu mă voi opri nicio clipă să învăț și să mă dezvolt. Tot ce ține de dorința de a studia programare, web design și SEO vine de la Compania Sian Image Media Constanța. Este o companie care știe să găsească idei optime și originale pentru crearea imaginii perfecte a afacerii dumneavoastră atât indoor cât și outdoor: cu printuri mari și mici, casete luminoase, rollup-uri, litere volumetrice din diferite materiale, broderie, personalizări – pixuri, agende și calendare, tablouri personalizate, servicii de web design și SEO etc. Pentru mai multe detalii vă atașez site-ul aici.

La mulți ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.