Sari la conținut

Public Speaking cu Andreea Tudor – Interviu

Public Speaking cu Andreea curs de dictie curs limbaj nonverbal curs de incredere in sine curs gestionarea emotiilor curs persuasiune

În acest interviu am vorbit cu Andreea Tudor despre „Curs de public speaking-noțiuni generale”, „Curs dicție”, „Curs încredere în sine” etc.

Evident că dacă doriți să o cunoașteți pe Andreea și, nu în ultimul rând, minunata sa activitate, vă invit să accesați pagina de facebook: Public Speaking cu Andreea Tudor și canalul de youtube: Andreea Tudor.

Cum a luat naștere Ideea de a deveni speaker?

Hei, salutare! 😊

Mulțumesc pentru invitație, Andrei.

Încep prin a spune că eu cred cu tărie faptul că  fiecare dintre noi putem aduce valoare sau informații în viața celor de lângă noi.

Așa a pornit și proiectul Public Speaking cu Andreea, din dorința de a ajuta, de a trece peste barierele proprii și de a interacționa cu ceilalți. Trecem zilnic pe lângă oameni și nu știm cum se simt, nu știm să comunicăm cu ei și să ascultăm activ. Iar cursurile pe care le propun vin tocmai in ideea aceasta: de a învața, de a cunoaște niște practici și tehnici, dar și de a crea conexiuni cu ceilalți, prin exercițiu.

Cât de important este Public Speaking-ul și ce ar trebui să știe oamenii?

Eu consider că este foarte important, indiferent de domeniu în care activăm. Fie că suntem implicați direct și că este necesar să vorbim cu ceilalți, fie că avem un job care nu cere să fim vorbitori, public speaking te ajută să fii încrezător în forțele proprii, să-ți depășești limitele și să poți vedea noi oportunități deschise.

Te rog să ne spui mai multe detalii despre pagina ta de facebook: Public Speaking cu Andreea? Care este intenția ei?

Intenția ei este aceea de a informa: atât despre tehnicile din acest domeniu, dar și despre cursurile pe care le susțin. Îmi doresc să ajut cât mai mulți oameni în acest sens.

Cum influențează mediul online Public Speaking-ul?

Este într-adevăr o schimbare la care și eu m-am adaptat, cele mai multe cursuri fiind acum online. Există diferențe, mai ales că nu observi în totalitate limbajul nonverbal al persoanei, însă oricum ar fi practicat, vorbitul în public te ajută, indiferent că vorbim de mediul online sau offline. Practica este cea mai utilă.

Ce orar au cursurile și câți oameni participă de obicei?

Cursurile sunt atât individuale, cât și în grupe. Cele mai multe dintre ele au loc seara, după ora 18.  Grupele pe care le-am format au fost de maxim 10 persoane, iar locurile au fost ocupate rapid.

Cursurile sunt gratis?

Susțin și cursuri gratuite, dar și cursuri plătite.

Cum se pot înscrie la cursuri noii „studenți”?

Este necesar ca viitorul participant să-și exprime dorința de a participa, printr-un mesaj pe Facebook/Instagram, iar eu voi reveni cu toate informațiile necesare.

Ce influență a avut pandemia asupra activității de Public Speaking?

Am văzut tot mai mulți oameni dornici să învețe. Chiar dacă la începutul perioadei nu știam încotro vom merge, lucrurile s-au liniștit ulterior și au reînceput să fie aproape la fel ca până la apariția pandemiei. Atât pentru mine, cât și pentru participanți a fost o provocare, aceea de a ne adapta la cursurile online. Exercițiile sunt diferite, ritmul de învățare, dar am privit toată această perioadă ca pe o lecție- am învățat multe din ea.

La ce proiecte lucrezi în prezent?

Noi cursuri, cât mai diverse: dicție, limbaj nonverbal, emoții și gestionarea lor, structurarea unui discurs și multe altele pe care le voi anunța curând. Tot în imediata perioadă voi lansa și site-ul personal, unde vă aștept cu informații și resurse faine.

Ce planuri de viitor are Andreea Tudor?

Să continui să mă dezvolt și să cresc odată cu cursanții și să ajut cât pot de mult.

Iar ca mesaj de final, las acest citat “picătura ta de cunoștințe poate fi oceanul cuiva”.

P.S. Mai multe interviuri găsiți în această categorie: Interviuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.