Sari la conținut

Top 5 locuri pentru ședințe foto în Constanța

sedinte photo in Constanta fotografii evenimente nunta botez

Hai să-ți deschid o taină despre cele mai bune locuri pentru ședințe foto în Constanța, vrei? Sigur vrei. De fapt, (taina) mi-a spus-o un prieten-fotograf: „Un aparat bun și un obiectiv scump nu sunt garanția unei fotografii succes și una cu care să te lauzi. Lumina e povestea. Poți să ai echipamente simple, ca ale mele (mi le arătă scumpul meu prieten), dar dacă ai lumina potrivită, atunci ai prins peștișorul de aur!

Deci să începem scurta noastră călătorie virtuală printre cele mai interesante locuri pentru ședințe foto. Pregătiți-vă cafeluța și să dăm drumul turului virtual. Să începem!

De data aceasta, biletul îl plătește ideisioferte.ro! Călătoria noastră începe de pe site-ul lui George Popa, ghidul tău în călătoria virtuală, fotografică!

Zone inedite pentru fotografii #1 – Cheile Dobrogei

george popa photo fotografii cheile Dobrogei

Legenda spune că acest loc a fost, cândva, recifuri de corali sub palma unei întinse mări. Marea a lăsat, în urma sa, surprinzătoarele peisaje aidoma poveștilor: șanțuri naturale, maluri abrupte, peșteri săpate în calcar, plante și flori rare.

Aici îți poți fotografia și filma una dintre cele mai splendide povești din viața ta!

Cele mai bune locuri pentru fotografii #2 – Năvodari

Gândul mi-e furat de plajele săbatice din Năvodari. Un loc perfect pentru ședințele foto este drumul către Corbu, acolo unde sunt mult clădiri abandonate – un loc perfect pentru fotografii.

Peisajele sunt, de fapt, ceea cu ce rezonăm noi! De aceea, George Popa recomandă să alegeți atent locurile pentru fotografie! Mai mult de atât, acestea rămân pentru mulți ani înainte, iar oamenii tăi dragi merită să vadă fotografii de calitate de la evenimentul tău.

Cel mai mirific loc pentru ședințe foto #3 – Delta Dunării

cele mai frumoase locuri pentru sedinte photo delta dunarii

Unul dintre locurile preferate de mulți oameni, dar totodată recomandat de fotografi cu experiență este Delta Dunării. Cele mai bune locuri pentru fotografie și video le găsești aici, pe această palmă de rai. Ședințele foto,de dinainte și de după nuntă, sunt cele mai reușite. Tinerii însurăței rămân impresionați de cadrul natural și întră foarte ușor în starea necesară.

Sfatul tuturor o să fie următorul: „Alege locuri inedite pentru ședințele tale foto, pentru că experiențele frumoase sunt cele care dau viață acestor momente pentru viitor – prin fotografii!”

Un album cu cele mai bune locuri pentru fotografii și discuri cu video pot fi realizate, evident, în Delta Dunării! Aici poți găsi ungherașul tău de rai, pe care îl poți lua cu tine acasă, prin fotografii!

Ședințe foto în Constanța #4 – Portul Constanța și Portul Tomis

sedinte photo in Constanta portul turistic fotografii la malul marii

Portul Constanța și Portul Tomis sunt două locuri perfecte pentru ședințe foto, dar să le luăm pe rând!

Portul Constanța este, desigur, un loc impresionant, deși poate părea un pic intimidant. Nu toți oamenii pot fi relaxați printre macarale și utilaje destul de grele. Fotografiile realizate în port înseamnă un contrast dintre asprimea locului și sentimentele din timpul ședințelor! Acestea fac evenimentul tău unic și irepetabil!

Portul Tomis este un loc cunoscut de către oamenii din zonă, dar și de către turiști. Aici poți realiza cele mai interesante și irepetabile ședințe foto. Amintirile tale vor dăinui la fel cum dăinuie istoria acestor locuri!

Cum ar fi ca cele mai bune locuri pentru fotografie și video #5

În continuare îți voi vorbi de cele mai neobișnuite locuri pentru ședințe tip foto! Zi de zi treci printre aceste idei…

Deci să începem:

O plimbare pe stradă – cele mai bune locuri pentru ședințe foto în Constanța:

Orașul tău îți pare plictisitor? Dar știi de ce se întâmplă asta? DA! Pentru că nu ai mai făcut nimic deosebit în orașul tău! Ia încearcă să privești cu alți ochi localitatea ta! Te căsătorești în el. Vei trăi o viață întreagă. Oare merită din start să începi cu plictiseală?

Ideisioferte.ro îți propune să alegi o ședință fotografică tip plimbare. Imaginați-vă voi doi pe o stradă din orașul vostru: vă faceți de cap, jucați roluri în funcție de locația istorică din oraș, diferite ipostaze interesante care vă trec prin cap!

Eu vă dau idei, dar fotograful tău știe cu siguranță cum să te inspire ca tu să te simți în largul tău. Toate momentele, micile nebunii pe care le veți face vor fi imortalizate în veșnice arhive cu emoții – adică da, fotografii!

Ai un parc de distracții în orașul tău? Știi ce poți face, da?!

Cele mai bune locuri pentru ședințe foto pot fi realizate într-un parc de distracții – imaginile realizate aici vor aduce multe râsete și cadre speciale. Fotografii cu trenuțul de la înălțimi, savurând vată pe băț sau așteptând nerăbdători o cursă cu mașini, tiruri, jucării câștigate – toate aceste momente pot fi prinse în imagini spectaculoase!

Cele mai bune locuri pentru ședințe foto: în ploaie

Ești romantic?... înseamnă că știi ce înseamnă cu adevărat o ploaie. Îi știi pulsul, îi știi metafora… Dar cum rămâne cu ședințe foto în ploaie?!

Fotograful vă pune la dispoziție să alegi: în ploaie reală sau improvizată. Cel mai adesea oamenii aleg improvizată, pentru că pot trece la alte tipuri de ședințe foto foarte ușor, fără să murdărești hainele!

Dacă totuși te gândești la o ședință pe bune, pe ploaie adevărată, atunci vremea potrivită pentru tine este primăvara târziu, vara și începutul de toamnă. Mai departe, îți instalezi o aplicație pe telefonul tău personalizat și pescuiești o ploaie… și fuga pe străzile pline cu bălți sau în pădure, acolo unde vei avea cu adevărat ce să surprinzi!

Cele mai bune locuri pentru fotografii – în natură!

Știi cum ai putea să te rupi de civilizație și să te relaxezi cu adevărat? Evident, nu ca acești băieți din această istorie de călătorie, care s-au rupt cu adevărat de civilizație, ci așa, pe o zi, pentru fotografii!

Vei avea parte de momente miraculoase și de cadre mirifice. Poți să-ți faci fotografii lângă un lac, un râu, un copac, o piatră, pe o cărărușă, pe iarbă, în apă, pe fundalul munților – poți alege orice din opțiunile de care dispui. Iar dacă nu dispui, îți creezi aceste posibilități. O dată trăim!

O ședință foto de neuitat pe plajă #6

sedinte photo in Constnta pe plaja

Cei care renunță la nunți mari și pompoase, aleg în schimb ceva deosebit: o călătorie în afară, își cumpără o casă sau, cei mai mulți, aleg o nuntă pe o plajă, desculț, îmbrăcați de sărbătoare, dar foarte simplu.

Aceste ședințe foto sunt supraîncărcate cu emoții. Simplitatea și, totodată, acea libertate de care avem foarte multă nevoie pur și simplu explodează. Fotografiile pe mare pot fi cele mai unice: un apus de soare, alergări prin valurile apei, scufundări, luminile orașului, un rug alături – orice!

Cele mai bune locuri pentru ședințe foto – Concluzii

Secretul celor mai bune ședințe foto se află în mintea ta. Dă frâu liber gândurilor tale, iar fotograful tău va face totul ca momentele tale dorite să fie imortalizate în cel mai original mod. Mai mult, putem veni și noi cu sugestii pentru ședințe foto!

Nu mai sta pe gânduri, nu mai rătăci printre aceste cuvinte, scrie direct lui George Popa și programează o ședință foto! Pe site-ul lui veți putea găsi mai multe detalii! Nu ezita, timpul trece, iar clipele și emoțiile nu le mai intorci niciodată, dacă nu le fotografiezi!

Dacă ai nevoie de ajutor, de sugestii, dacă vrei să publici și tu pe ideisioferte.ro nu ezita să îmi scrii la adresa contact@ideisioferte.ro!


Alte articole interesante găsiți pe blogul cu idei.

Interviuri cu oameni frumoși găsiți în rubrica interviuri cu oameni interesanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.