Sari la conținut

Vrei o idee de agendă personalizată premium?

agenda personalizata culoare albastra personalziare Print_UV

Secolul XXI s-a lansat de mult în mileniul 3. Odată cu aceasta avansează, cu viteza luminii, și tehnologiile. Internetul are aceeași viteză a luminii și toate informațiile sunt la un clic distanță între continente. Computerele și internetul au ajuns în fiecare casă. Însă, oricum ar fi, pixurile și agendele sunt la îndemâna oricui.

Versalitatea este detaliul care a transformat aceste materiale în instrumente valoroase. Pentru că sunt utile și variate pot fi utilizate cu succes în mape de prezentare, ca materiale promoționale, ca premii pentru tombole. În orice context sunt integrate, obiectele de tip agende personalizate sunt bine primite.

Agendă personaliză potrivită pentru tine

Pentru agende potrivite se oferă o gamă largă de coperte și culori, care va corespunde culorii oficiale a companiei, iar materialele coperților permit utilizarea oricărei metode de a plicarea a siglelor: fie gravură, fie autocolant sau print UV.

Diferitele agende personalizate sunt realizate din diferite materiale și pot fi personalizate folosind procedee diferite, în funcție de efectul și posibilitățile tehnice pe care le oferă materialul suport.

agende personalizate imprimare agende agende din lemn din piele
agendepixuricalendare.ro

Puteți opta pentru mai multe modalități de personalizare a agendelor:

Mai multe detalii găsiți pe agendepixuricalendare.ro (de aici puteți face și o comandă).

Personalizare serigrafică: prin care se pot aplica diferite culori liniare pe suprafețe întinse;

Personalizare tampografică: prin care se pot aplica diferite culori liniare pe suprafețe restrânse;

Personalizare laser: prin care se pot obține efecte de piele arasă;

Personalizare timbru sec: prin care se obțin efecte de embosare;

Personalizare policromie: prin care se personalizează complet coperta prin caserarea unui autocolant imprimat cu grafică dorită.

Agende personalizate premium

Agendele personalizate din categoria premium se disting prin aspect, preț și calitate. Ipostaza estetică este cu siguranță cea care atrage privirile admirative ale celor care le folosesc. Acestea, de felul lor, se evidențiază prin coperte bine finisate, din piele naturală sau piele ecologică fină la atingere. Rezultatele finale ale acestor produse sunt desăvârșite, pentru că se folosesc tehnici inovative de personalizare.

Pentru agendele premium toate elementele sunt importante, începând de la structura blocului de foi, care trebuie să fie bine închegată, la grafică, partajare și structură. Pentru notarea confortabilă a informațiilor, sunt recomandate modele cu desene.

Și alte tipuri de agende personalizare

Un exemplu de agende comode sunt de tip block notes. Acestea sunt esențiale pentru organizare. Alături de pixuri personalizate, block notes-urile își ating scopurile promoționale. Aceste obiecte pot fi oferite angajaților alături de alte materiale publicitare. Agendele de tip block notes sunt ideale pentru notarea amănutelor, sunt comode pentru jurnaliști, anchetatori, studenți și alții care anevoie de a nota câte ceva în situații extreme.

Puteți opta pentru agende A4, A5, A6 și alte formaturi, totodată și pentru tipul de personalizare, calitatea foii și personalizarea foilor din interior.

Agenda personalizată trebuie să te oglindească pe tine, de altfel investește pe măsură!

_____________

Alte articole găsiți aici: blogul cu idei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.